Teamleider financiële administratie

Regio Sittard of Eindhoven | vanaf 28-36 uur

Ben jij een financieel administrateur met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die het leuk vindt om naast het uitvoeren van administratieve werkzaamheden ook collega’s aanstuurt en beter maakt? Ben je iemand die efficiënt werkt, goed is met cijfers en oog heeft voor kwaliteit, en wil je met ons meewerken aan het bereiken van onze mooie maatschappelijke doelen? Lees dan snel verder.

RondOm Lopen Groep

Vanuit de RondOm Lopen Groep streven we met een groot team van meer dan 285 professionals samen hetzelfde doel na: zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen. De RondOm Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven en labels die elkaar versterken bij het behalen van het gemeenschappelijke doel.

Naast de bedrijven die actief zijn met het verlenen van zorg (o.a. podotherapie, orthopedie, leefstijlcoaching), hebben we ook een (online) schoenwinkel, een groothandel/inkooporganisatie en een kennisinstituut.
Het team bestaat onder andere uit allround-, diabetes- en sportpodotherapeuten, MSU-echografisten, bewegingswetenschappers, klinisch epidemiologen, medisch pedicures, leefstijlcoaches, psychologen, orthopedische (schoen)technologen en -technici, onderwijsontwikkelaars, productiemedewerkers, zooltechnici en administratief-, secretarieel-, PR-, HR- en kwaliteitsmedewerkers die elke dag met passie hun vak uitoefenen. Een enorme diversiteit van medewerkers die willen werken aan de gemeenschappelijke doelen, elkaar helpen om samen verder te komen en zich verbonden voelen met elkaar!

Deze vacature is voor op de locatie Sittard en richt zich met name op het uitvoeren en aansturen van de financiële administraties van onze orthopedische bedrijven.

Meer info over de verschillende bedrijven

Wat ga je doen?

Als teamleider financieel administratief ben je verantwoordelijk voor de financieel administratieve werkzaamheden van diverse bv’s. Het is jouw uitdaging om correcte en volledige administraties te voeren en de administratie voor te bereiden op o.a. de maand/kwartaal controle, aangifte omzetbelasting en controle van de jaarrekening. Je voert zelf administratieve handelingen uit maar je stuurt ook eventuele financiële medewerkers aan die zijn aangesteld om jou te ondersteunen.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega in Sittard en een nieuwe collega in Eindhoven. Wij komen daarnaast graag met je in contact als je minimaal 5 jaar ervaring hebt in als financieel administratief medewerker, ervaring hebt opgedaan in het samenwerken met en aansturen van collega’s en je herkent in de visie en cultuur van de RondOm Lopen Groep. 

Wat neem je mee?

Waar kun je op rekenen?

Wij geven jou veel vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt ruimte om jouw functie en jezelf te ontwikkelen. Je gaat werken binnen de financiële afdeling samen met de financieel managers, overige teamleiders, medewerkers en de financieel directeur.

Wij bieden een goed salaris met ontwikkelmogelijkheden en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Neem dan snel contact op met Danielle Raaijmakers. Je kunt haar een e-mail sturen met jouw cv: hr@rondomlopengroep.nl of bellen via: 06 – 41333413.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Privacybeleid