Wij zijn RondOm

Onze missie? Dat is om iedereen lekkerder door het leven te laten lopen. Lopen draagt zowel letterlijk als figuurlijk bij aan een gezond en gelukkig leven. Voor ons is lopen niet alleen een fysieke activiteit, maar ook de vrijheid waarmee mensen volop kunnen genieten van het leven, kunnen werken en sporten. Kortom, kunnen meedoen in de maatschappij. We zetten ons in om fysieke en mentale ondersteuning voor iedereen bereikbaar te maken. 

We organiseren passende zorg volledig rondom de mens, op basis van zijn/haar behoeften en wensen. Met een bevlogen team van meer dan 350 professionals, werken we elke dag aan deze droom. Dit doen we sinds 1978, helemaal op eigen kracht. Zonder investeerders en met hart voor de zorg. En daar zijn we trots op.

“Het leven loopt lekkerder” met Rondom® Lopen Groep.

Onze Partnerships

Onze merkwaarden

Zorg voor de toekomst

We streven ernaar om hoogwaardige zorg betaalbaar én bereikbaar te maken en te houden. Wij geloven in passende zorg die efficiënt, waardegedreven en effectief is, afgestemd op de behoeften en wensen van de patiënt. Onze focus ligt op jouw gezondheid. Met onze expertise proberen we zorgvragen zoveel mogelijk te voorkomen of op te lossen. Bovendien moedigen we je aan om te blijven bewegen, omdat dit zowel op individueel als op maatschappelijk niveau veel gezondheidswinst oplevert. Op deze manier hopen we het beroep op zorg in de toekomst te verminderen.

Ons team van wetenschappers voert voortdurend onderzoek uit en maakt gebruik van uitgebreide databronnen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die direct impact hebben. Straight to the point.

Samen loop je verder dan alleen

Iedereen het leven lekkerder laten lopen, dat doen we samen. Rondom Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven. Ons bevlogen team bestaat uit meer dan 350 (zorg)professionals uit diverse disciplines, waaronder podotherapeuten, fysiotherapeuten, leefstijlcoaches, bewegings- en gezondheidswetenschappers, (GZ)psychologen, orthopedagogen, medisch pedicures, echografisten, klinisch epidemiologen, orthopedische (schoen)technologen en onderwijsontwikkelaars. Samen bieden we een breed scala aan zorgoplossingen en diensten aan. Bovendien werken we samen met relevante partners, waaronder doorverwijzers zoals huisartsen en medisch specialisten, zorggroepen, gemeentes, hogescholen en universiteiten en zorgverzekeraars. Door onze krachten te bundelen, bereiken we meer. Deze interne samenwerking komt ten goede van iedereen. Bovendien organiseren we de zorg volledig rondom jouw behoeften en wensen. Passende zorg rondom jou.

Hart voor de zorg

Wij zijn ervan overtuigd dat het streven naar een hoger doel elke dag leidt tot meer voldoening en werkplezier. En bijdraagt aan dat het leven lekkerder loopt. Bij ons staat het creëren van een werkomgeving waarin werkgeluk, werkplezier en voldoening centraal staan voorop. Saamhorigheid is voor ons van onschatbare waarde en we streven ernaar onze medewerkers te boeien en te binden door hen volop kansen te bieden voor groei en ontwikkeling. Onze medewerkers zijn gedreven, integer, bevlogen en energiek, en ze omarmen ons hogere doel van maatschappelijke betrokkenheid. We zijn ervan overtuigd dat door deze kernwaarden te integreren in ons dagelijks werk, we niet alleen het welzijn van onze werknemers bevorderen, maar ook positieve impact kunnen hebben op de wereld om ons heen.

We zorgen niet alleen goed voor anderen, maar ook voor elkaar. We staan met de voeten in de klei en begrijpen als geen ander wat (zorg)professionals nodig hebben om bevlogen aan het werk te gaan en met voldoening naar huis te gaan. 

#hetlevenlooptlekkerder #samenlopenweverder

Wij laten zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk goed lopen

Binnen de RondOm Lopen Groep (RLG) streven we met meer dan 350 professionals samen hetzelfde doel na: zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed door het leven laten lopen. Dit doen we door mensen te stimuleren om te gaan lopen, maar ook door ze zowel fysiek als mentaal de juiste ondersteuning te bieden die daarvoor nodig is.

“Goed door het leven lopen”, zowel letterlijk als figuurlijk, levert veel voordelen op, voor zowel het individu als voor de maatschappij. Op het gebied van gezondheid, welzijn, mobiliteit en duurzaamheid.

We willen ervoor zorgen dat de ondersteuning die nodig is om mensen goed te laten lopen, voor alle mensen in Nederland bereikbaar is en/of blijft. Het zou wat ons betreft daarbij niet uit mogen maken wat je financiële status is, hoe je bent opgeleid, of welke taal je spreekt.

We bieden een uiteenlopend scala aan onderzoeken en behandelingen aan; allen gericht op mensen goed te laten lopen. We zijn actief binnen diverse domeinen, zoals de zorg, het sociaal domein en op de werkvloer.

Denk aan activiteiten op het gebied van het voorkomen van vallen, preventieve screenings om blessures te voorkomen, organiseren van beweegactiviteiten, het aanbieden van leefstijltrajecten, het uitvoeren van (medische) voetverzorging, verkoop  van schoenen of maken en leveren van loophulpmiddelen. De bedrijfszorg die we leveren richt zich op preventie, het verbeteren van de vitaliteit van medewerkers, versterking van veerkracht en het zorgen voor snelle behandeling van klachten, indien nodig.

We leveren zorg gefundeerd op uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek of door inzichten die zijn opgedaan vanuit de praktijk. Door big data te benutten worden we steeds slimmer en beter. En zetten we ons stapsgewijs en “straight to the point” in. 

RondOm Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven met een team van professionals, waaronder o.a. allround-, diabetes- en sportpodotherapeuten, bewegingswetenschappers, MSU-echografisten, klinisch epidemiologen, medisch pedicures, leefstijlcoaches, orthopedische (schoen)technologen, (GZ)psychologen, orthopedagogen, onderwijsontwikkelaars, productiemedewerkers en zooltechnici welke worden ondersteunt door administratief-, secretarieel-, pr-, hr- en kwaliteitsmedewerkers.

Het team van RondOm Lopen Groep breidt zich snel uit met nieuwe professionals, die weer andere inzichten en nieuwe kennis met zich meebrengen. Deze uitbreiding juichen we alleen maar toe. We geloven namelijk dat als we echt bereid zijn om naar elkaar te luisteren en we in verbinding met elkaar staan zonder schotten en zonder tegenstrijdige belangen, we samen het verschil kunnen maken én zullen maken.

Alle talenten binnen ons team worden gezien en benut. Als mensen in hun kracht staan ontstaat er veel energie. Dat ervaren we ook zo. Binnen diverse projectgroepen wordt er samengewerkt om doelen te bereiken, ook werken we veel samen met relevante (maatschappelijke) partners, waar we door geïnspireerd worden en waar we van kunnen leren. Op deze manier zijn we in staat om meer mensen te bereiken en kunnen we nog meer impact maken. 

We doen de dingen soms net wat anders en dat werkt!

Er is geen sprake van betrokkenheid van externe investeerders. Ieder bedrijf draagt op zijn manier bij aan het resultaat van de hele groep en de mate waarin we onze doelen behalen.

Het ontstaan van de groep kent zijn oorsprong binnen een kleine podotherapie praktijk in Leusden. We staan met de voeten in de klei en begrijpen goed wat (zorg)professionals nodig hebben om bevlogen aan het werk te gaan en voldaan weer naar huis. En dat maakt ons anders.

Samen lopen we verder.

Maatschappelijke betrokkenheid RondOm Lopen Groep

De RondOm Lopen Groep investeert veel tijd en geld in uiteenlopende projecten om de zorg te innoveren, verbeteren, betaalbaar en toegankelijk te houden. We voelen als groep de verantwoordelijkheid en dragen deze met trots.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Privacybeleid