Vacature: Operationeel manager Planning en Productie in de Zorgsector

Regio Eindhoven | 36 uur

Ben jij een bevlogen manager met expertise in planning en productie? Wil je het beste uit medewerkers halen terwijl je efficiënt werkt en oog hebt voor kwaliteit? Heb jij affiniteit met de zorg, en wil je met ons meewerken aan het bereiken van onze mooie maatschappelijke doelen? Lees dan snel verder. 

RondOm Lopen Groep

Vanuit de RondOm Lopen Groep streven we met een groot team van meer dan 285 professionals samen hetzelfde doel na: zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen.  

De RondOm Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven en labels die elkaar versterken bij het behalen van hun doelen. Naast de bedrijven waarvandaan zorgt wordt verleend hebben we ook een (online) schoenwinkel, een inkooporganisatie en een kennisinstituut.
Het team bestaat onder andere uit allround-, diabetes- en sportpodotherapeuten, MSU-echografisten, bewegingswetenschappers, klinisch epidemiologen, medisch pedicures, leefstijlcoaches, psychologen, orthopedische (schoen)technologen en -technici, onderwijsontwikkelaars, productiemedewerkers, zooltechnici en administratief-, secretarieel-, pr-, HR- en kwaliteitsmedewerkers die elke dag met passie hun vak uitoefenen. Dus een enorme diversiteit.

De productie vindt o.a. plaats in Eindhoven en Sittard, maar ook hebben we productielocaties in het zonnige Portugal.

Meer info over de verschillende bedrijven

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het operationele team en werkt nauw samen met de operationeel directeur, operationele zorgmanagers en ICT manager. Binnen dit team verricht je verschillende taken, zoals:

Wie zoeken wij?

Wij komen graag met je in contact als je minimaal 3 jaar ervaring hebt in werken met productiemedewerkers of het aansturen van productieteams. Je vindt het leuk om te schakelen tussen strategie/beleid en de daadwerkelijke operatie. Je herkent je in de visie en cultuur van de RondOm Lopen Groep.

Wat neem je mee?

Waar kun je op rekenen?

Wij geven jou veel vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt ruimte om jouw functie en jezelf te ontwikkelen. Je gaat werken binnen de operationele afdeling samen met de operationeel zorgmanagers en onder de operationeel directeur. Wij bieden een goed salaris met ontwikkelmogelijkheden en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Neem dan snel contact op met Danielle Raaijmakers. Je kunt haar een e-mail sturen met jouw cv: hr@rondomlopengroep.nl of bellen via: 06 – 41333413.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Privacybeleid