5 april 2024

Oprichting Loopzorg Alliantie


Met een grote groep gepassioneerde podotherapeuten, die zo’n 20% van het aantal podotherapeuten in Nederland vertegenwoordigen, kwamen we op 5 april bij elkaar om de Loopzorg Alliantie op te richten. Een netwerk wat in het teken staat van het delen van kennis, elkaar helpen op alle niveaus en elkaar versterken. Of je nu een grote organisatie hebt of een kleinere praktijk dat maakt niet uit. Juist het vertrouwen in elkaar maakt dat we verder komen.

Goed begin is het halve werk
De uitdagingen in de zorg zijn groot. De vraag naar zorg zal blijven stijgen, ook de vraag naar podotherapeutische zorg die nodig is om mensen goed te laten lopen. Samen streven we er na om de loopzorg toegankelijk en betaalbaar houden, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Als mensen kunnen lopen, levert dat veel winst op zowel voor het individu als voor de maatschappij. Als mensen kunnen lopen kunnen ze in beweging komen, zijn ze minder snel eenzaam omdat ze mee kunnen doen in de maatschappij en kunnen ze beter voor zichzelf zorgen. We zijn dan ook heel benieuwd wat deze mooie samenwerking ons allemaal gaat brengen, welk pad we gaan bewandelen met elkaar en wie er allemaal met ons mee gaat lopen op dat pad. Maar het begin is gemaakt en een goed begin is het halve werk! 

Gerelateerde artikelen

Bekijk artikel

1 april 2024

Het MEDIS-project

Bekijk artikel

Bekijk artikel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Privacybeleid