Vacature: HR medewerker voor groeiende bedrijven in de zorg

Regio Eindhoven | vanaf 27 uur

Wil jij vanuit jouw HR expertise, een belangrijke bijdrage leveren aan het goed laten verlopen van onze HR processen? Draag jij de (paramedische) zorg een warm hart toe en wil jij je graag aansluiten bij onze missie, om heel Nederland lekker te laten lopen? Dan komen we graag met jou in contact!

RondOm Lopen Groep

Vanuit de RondOm Lopen Groep streven we met een groot team van meer dan 285 professionals samen hetzelfde doel na: zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen. We bereiden elk jaar onze diensten uit en het aantal medewerkers neemt jaarlijks met zo’n 25% toe.

De RondOm Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven en labels die elkaar versterken bij het behalen van hun doelen. Naast de bedrijven waarvandaan zorgt wordt verleend hebben we ook een (online) schoenwinkel, een inkooporganisatie en een kennisinstituut.
Het team bestaat onder andere uit allround-, diabetes- en sportpodotherapeuten, MSU-echografisten, bewegingswetenschappers, klinisch epidemiologen, medisch pedicures, leefstijlcoaches, psychologen, orthopedische (schoen)technologen en -technici, onderwijsontwikkelaars, productiemedewerkers, zooltechnici en administratief-, secretarieel-, pr-, hr- en kwaliteitsmedewerkers die elke dag met passie hun vak uitoefenen. Dus een enorme diversiteit en daarnaast werken we in Nederland én België.

Meer info over de verschillende bedrijven

Wat ga je doen?

We zijn een groeiende organisatie en onze dienstverlening is continue in ontwikkeling. Samen met jouw 2 collega’s van het HR team, zorgen jullie er samen voor dat de HR processen lekker verlopen. Als HR medewerker krijg je te maken met allerlei facetten op het gebied van HR. Zo zorg jij er bijvoorbeeld voor dat de personeelsdossiers op orde zijn, dat in- en uitdienst procedures opgevolgd worden en dat arbeidscontracten opgemaakt worden. Ook ondersteun je in projecten en ben je een vraagbaak voor zowel de directie als onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde bij de RondOm Lopen Groep. We zijn een groeiend en jong bedrijf vol ambitie, en zetten woorden snel om in daden. Het is daarom mooi meegenomen als je flexibel bent en houdt van een beetje gezonde chaos.

Wat neem je mee?

Als HR medewerker binnen de RondOm Lopen Groep zijn jouw administratieve skills goed ontwikkeld, jij krijgt energie van het werken in een dynamische omgeving en komt goed uit de verf in een klein team. Je houdt van aanpakken en je zet jezelf graag in om betekenisvol werk te doen!

Waar kun je op rekenen?

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Neem dan snel contact op met Danielle Raaijmakers. Je kunt haar een e-mail sturen met jouw cv: hr@rondomlopengroep.nl of bellen via: 06 – 41333413.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Privacybeleid