HR adviseur voor groeiende bedrijven in de zorg

Regio Eindhoven | vanaf 27 uur

Ben jij de HR adviseur die begaan is met medewerkers, maar ook op de hoogte is van alle relevante wet- en regelgeving? Heb jij affiniteit met de zorg, wil je met ons meewerken aan het bereiken van onze mooie maatschappelijke doelen en ben jij zowel hands-on als strateeg? Lees dan snel verder.

RondOm Lopen Groep

Vanuit de RondOm Lopen Groep streven we met een groot team van meer dan 285 professionals samen hetzelfde doel na: zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen. We bereiden elk jaar onze diensten uit en het aantal medewerkers neemt jaarlijks met zo’n 25% toe.

De RondOm Lopen Groep bestaat uit verschillende bedrijven en labels die elkaar versterken bij het behalen van hun doelen. Naast de bedrijven waarvandaan zorgt wordt verleend hebben we ook een (online) schoenwinkel, een inkooporganisatie en een kennisinstituut.
Het team bestaat onder andere uit allround-, diabetes- en sportpodotherapeuten, MSU-echografisten, bewegingswetenschappers, klinisch epidemiologen, medisch pedicures, leefstijlcoaches, psychologen, orthopedische (schoen)technologen en -technici, onderwijsontwikkelaars, productiemedewerkers, zooltechnici en administratief-, secretarieel-, pr-, hr- en kwaliteitsmedewerkers die elke dag met passie hun vak uitoefenen. Dus een enorme diversiteit en daarnaast werken we in Nederland én België.

Meer info over de verschillende bedrijven

Wat ga je doen?

In de kern draait jouw takenpakket om het ondersteunen van het HR-team. Hiertoe verricht je verschillende taken:

Wie zoeken wij?

Wij komen graag in contact met je als je minimaal 3 jaar ervaring hebt als HR adviseur en het leuk vindt om te schakelen tussen strategie/beleid en operatie. Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding en bent heel gedreven en ondernemend. Je herkent je in de visie en cultuur van de RondOm Lopen Groep. Ervaring met Exact is een pre. 

Wat neem je mee?

Waar kun je op rekenen?

Wij geven jou veel vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt ruimte om jouw functie en jezelf te ontwikkelen. Je gaat werken in een team met enthousiaste collega’s die hard werken en elkaar graag een handje helpen. Wij werken voornamelijk vanuit de locatie in Leusden en Eindhoven. Wij bieden een goed salaris met ontwikkelmogelijkheden en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Neem dan snel contact op met Danielle Raaijmakers. Je kunt haar een e-mail sturen met jouw cv: hr@rondomlopengroep.nl of bellen via: 06 – 41333413.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Privacybeleid